top of page

Bactador: mikrobiologisk lukt- og flekkfjerner!


100ml og 750ml flaske med bactador mikrobiologisk lukt- og flekkfjerner

Heisann! i dag tenkte jeg å vise dere en rengjøringsspray vi bruker OFTE når vi vasker.

denne mikrobiologiske luktfjerneren fra Bactador er den beste rengjøringssprayen jeg tror jeg noen noen gang har brukt. ikke bare er den god til å faktisk fjerne flekker og ikke minst lukt, men den er også både bærekraftig og vegansk!!


 

Bactador er et merke fra Ardap Care GmbH fra tyskland og lager miljøvennlige forbruker- og dyre produkter, og Vinylhobby er faktisk det eneste stedet i Norge som selger denne sprayen (på dette tidspunktet)!
hvor effektiv er den?

Bactador lukt- og flekkfjerner bruker en orginal og svært effektiv teknologi; bactador-teknologien. Og hva er egentlig så spesielt med denne teknologien? Jo det skal jeg fortelle deg! bactador-teknologien bruker biologiske mikroorganismer som beskjemper årsaken til lukt, og ødelegger lukt og flekker i dybden, og dette gjøres på en naturlig måte!!! hvor badass høres ikke det ut?!

Bactador tilbyr altså et bærekraftig alternativ for agressive, kjemiske rengjøringsmidler: naturlige, miljøvennlige og ufarlige for mennesker, dyr og miljø. Og ikke trenger du å beskymre deg for at den er for sterk for dyra dine heller, for denne sprayen er lagd slik at du kan ha det rent og pent samtidig som dyr med følsomme neser er komfortable. Bactador er til og med anbefalt av veterinærer!

 

Hva betyr mikrobiologisk?

At noe er mikrobiologisk sier kanskje ikke så mye for alle, for meg f.eks. var biologi, vitenskap, naturfag og lignende fag aldri min...sterkeste side. Så når jeg så at Bactador var bikrobiologisk måtte jeg gjøre litt research for å ha mer innsikt enn "Jeg vet ikke hva det er, men det høres ut som en bra ting".


Mikrobiologi er vitenskap og studier av mikroorganismer, altså levende organismer som vi ikke kan se med det blotte øye. Bactador inneholder utvalgte, biologiske mikroorganismer som formerer seg ved å absorbere og fordøye årsaken til lukten og omdanner smuss til energi, karbondioksid og vann. På denne måten nøytraliserer de lukten fra bunnen av og forhindrer at den oppstår igjen.

Mikroorganismene beskjemper lukt ved å absorbere luktformene, og de formerer seg så lenge mat -luktformene- er til stede. Mikroorganismene produserer enzymer, som er hovedsaklig bygd opp av proteiner, og disse enzymene katalyserer kjemiske prosesser i levende organismer.


Sammenlignet med probiotiske rengjøringsmidler trenger ikke Bactador ytterlige tilsetningsstoffer for en pålitelig og varig effekt. Den luktnøytraliserende effekten Bactador har oppnås gjennom fullstendig absorpsjon, fordøyelse og dermed poredyp eliminering av mikroorganismene.


 

Instruksjoner før bruk

Før du bruker bactador, husk å riste godt på flasken, du bør også fjerne tilsmussingen groft. Deretter kan du begynne å spraye sjenerøst på området, du kan velge mellom å tørke sprayen av eller bare la den tørke, men ikke skyll det med vann eller andre rengjøringsmidler. Ved stadig lukt og tilsmussing, gjenta prosessen og gni i tillegg med en klut.


 

Hva kan man vaske med denne sprayen?

Hva som gjør denne sprayen enda bedre, er hvor mye du kan bruke den til. Den er ikke bare til å vaske opp etter dyr, selv om det er det den er mest kjent for. Så her er en generell liste med NOEN av burksområdene:)

  • Direkte Dyreområde:

-søppelkasser, tepper, kurver, skrapestolper, bur, voliere,transportkasser, osv...

  • husholdning og kommersiell:

-møbler, tepper, møbeltrekk, søppelbøtte, toalett, osv...

  • reiser:

-bil, bobil, telt

  • sport og fritid

-sportssko, joggeklær, hjelmer, sportsutstyr...

  • offentlige fasiliteter

-barnehager, skoler, sykehjem, gastronomi, hoteller, sanitæranlegg....

  • (vetrinær) medisinske institusjoner

-undersøkelsesrom, venterom, oppvarmingsrom, dyrestaller, dyretilfluktsrom, dyrepensjonater...

  • OG MYE MER

Noe verdt å notere er at Bactador også kan brukes til å fjerne alle organiske stoffer, som urin, blod, rødvin, juice, oppkast, osv. Organiske stoffer eller organisk materiale i betydningen lukt og flekkfjerner er stoffer, produkter eller utskillelsesprodukter fra planter, dyr, og mennesker.


Generelt er Bactador-produktene trygge for møber, men for følsomme materialer anbefales det først å teste på et iøynefallende område. Bactador bør ikke brukes permanent på ubehandlede tremøbler fordi treet kan bli angrepet.


 

Målet med Bactador mikrobiologisk lukt- og flekkfjerner, er ikke å bare dekke til kilden for lukten, men å eliminere den effektivt, og som noen med katter, kan jeg fra egne erfaringer si at Bactador lukt- og flekkfjerner visker bort all spor av lukter og flekker dyra legger fra seg.Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page